SBÍRÁM VAŠE SUŠENKY

V RÁMCI POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SBÍRÁM COOKIES, ALE VŠECHNO TO MŮŽETE ZAKÁZAT 

COOKIES

Jan Vašek, jenž podniká na základě živnostenského oprávnění a je zapsán v Živnostenském rejstříku pod identifikačním číslem osoby 04551737, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.jan-vasek.cz.

 

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

 

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na www.google.com/intl/cs/policies/privacy.

 

VEZMĚTE, PROSÍM, NA VĚDOMÍ, ŽE PODLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MÁTE PRÁVO:

  • požadovat po mně informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme

  • požadovat po mně vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů

  • vyžádat si u mě přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit

  • požadovat po mně výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na mě nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Jan Vašek shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

GOOGLE ANALYTICS

Typ: Cookies třetích stran

Název: Google Analytics

Účel: Získání statistických informací

Expirace: Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

FACEBOOK PIXEL

Typ: Cookies třetích stran

Název: Google Analytics

Účel: Identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)

Expirace: 180 dní

Cookies můžete také vymazat, zde je návod.

​​​

V Mrákotíně dne 24. 5. 2018

copyright 2020 © Jan Vašek   |   jsem@jan-vasek.cz   |   GDPR   |

  • Šedý Facebook Icon
  • Šedý Instagram Icon
  • LinkedIn